Mobiasbanca - Groupe Societe Generale
Contact
Address:
81A Stefan cel Mare Ave, MD-2012 Chisinau Moldova

Telephone: +373 22 54 19 74
Fax: +373 22 54 19 74
http://www.mobiasbanca.md

Information:

Fondată în 1990, Mobiasbanca este una dintre primele bănci comerciale cu capital privat din Republica Moldova. Banca deţine autorizaţia de tip C, prin care este autorizată să efectueze toate operaţiunile bancare. Din ianuarie 2007 Mobiasbanca face parte din Group Societe Generale, unul dintre cele mai importante grupuri bancare din zona Euro, care oferă servicii la aproximativ 22,5 milioane de clienţi din întreaga lume.

Ca o bancă universală, Mobiasbanca oferă servicii atât agenţilor economici cât şi persoanelor fizice. Ocupă o poziţie de lider al pieţei retail, oferind produse originale şi de succes şi este prima bancă care a oferit credite de consum şi a lansat linii de carduri de credit pe piaţa locală. Calitatea serviciilor noastre este susţinută de peste 650 de profesionişti care formează echipa Mobiasbanca.

Mobiasbanca a creat cea mai mare reţea de distribuţie în Chişinău, fiind de asemenea prezentă în Bălţi, Anenii-Noi, Cahul, Edineţ, Orhei, Ungheni, Comrat. Noi nu suntem doar un centru de decontări şi un furnizor de resurse financiare pentru clienţii noştri , dar, mai întâi de toate, un partener financiar de încredere.


 


back